Selecteer een pagina

Massages

“Door de kracht van binnen, straal je van buiten”

Even een MOMENTje voor jezelf

Ontspannings

massage

De ontspanningsmassage is in eerste plaats een zachte en rustige variant van klassieke massage en bestemd voor diegene die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning.

Rug-, nek- en schouder massage

De rug-, nek- en schouder massage is uitermate geschikt om stress- gerelateerde spierpijn of spierpijn die voortkomt uit foutieve lichaamshouding en zware inspanning te behandelen. Door de massage worden spierknopen weggewerkt en afvalstoffen afgevoerd. Verharde spieren worden soepel en beweeglijkheid wordt bevorderd.

“Door de kracht van binnen, straal je van buiten”

– Judith van Bentem –

Bindweefsel

massage

Bindweefsel of ook wel Fascia (ook wel het cement van het lichaam) is een belangrijk onderdeel van ons grootste orgaan ( de huid), onderhuids bindweefsel (Subcutis) ligt onder de opperhuid en de lederhuid. Dit is ondersteunend weefsel dat voorkomt in ons gehele lichaam in verschillende vormen. Het houdt ons lichaam in vorm, geeft ons stevigheid en souplesse.

Een van mijn specialiteiten is het masseren van het bindweefsel  en doorbloeding in de huid te stimuleren. Het bindweefsel heeft immers veel bijzondere functies die bijdragen aan de gezondheid en schoonheid.

In het bindweefsel wordt ook hyaluronzuur aangemaakt. Dit is een lichaamseigen stof en bindt vocht (houdt vocht vast en creëert daardoor volume aan ons weefsel).

Het bindweefsel bevat ook bloedvaten zodat afvalstoffen afgevoerd kunnen worden via lymfestelsel.

Ook vormt bindweefsel een grote rol bij wondgenezing. Tenslotte bevat het collageen, elasticiteit, volume en stevigheid.

Enkele gevolgen van ongezond bindweefsel:

 • verslapping van de huid
 • doffe grauwe teint
 • mogelijk verandering van hormoonafgifte
 • ophoping van vocht en afvalstoffen
 • onderhuidse ontstekingen

Met een goede bindweefselmassage worden dieper gelegen huiddelen, (het onderhuids bindweefsel) bereikt. Bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding  en reduceert blokkades.

Ook wordt de collageen en elastine productie gestimuleerd voor een stevigere huid en minder diepe rimpels. De huid krijgt een prachtig gezonde gloed en je straalt.

Doordat de huid een verbeterde doorbloeding krijgt is ze beter in staat voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen los te laten.

Resultaten bindweefselmassage voor het lichaam:

 • opheffing van onderhuidse verklevingen
 • zichtbare vermindering van cellulite
 • afbraak van vetafzetting
 • verbetering van de huidconditie
 • minder last van vermoeide benen
 • versteviging van de huid en en stimuleert de aanmaak van bindweefsel
 • sneller afvallen in combinatie met sporten en aanpassing voedingspatroon
 • huid wordt strakker

 Eerste x bindweefselmassage? Plan dan een intake van 15 minuten erbij (gratis) let op! alleen in combi met massage

Hotstone

massage

Een hotstone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 tot 52 graden celcius. Vandaar de naam Hot stone. De “hitte” en de druk v/d stenen dringen diep door in de spieren. De hotstone massage verlicht spanning en geeft je nadien veel energie. Tijdens een Hotstone massage wordt gebruik gemaakt van Basalt stenen, dit is een vulkanisch gesteente met hoge dichtheid. Hierdoor kunnen de stenen goed warmte vasthouden.

De stenen worden ondergedompeld in een warmwaterbad en eerst op de aandachtspunten van het lichaam gelegd. Dit geeft direct een aangename warmte en ontspanning. Na een legging van de Hot stones op het lichaam word je verder los gemasseerd met de warmte stenen en olie. Hot Stone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftiging. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel. Dit is extra effectief.

Een Hotstone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, het voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam in balans.

Arrangementen

Bij Moment Massage kun je terecht voor verschillende arrangementen. Voor een heerlijke ontspannen belevenis zowel lichamelijk als mentaal.
Neem voor meer informatie contact met mij op.

Neem contact op

Juud Moment massage en hormoonbalans1

Bedrijfsgegevens

Moment Massage & Hormoon Balans
06 – 34 34 42 73
info@momentmassage.nl

Damstraat 7
4001 KZ Tiel

KvK nr: 69242747