Selecteer een pagina

Over mij

“Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.”

– Judith van Bentem –

Juud Moment massage en hormoonbalans3

Balans (terug) in je lichaam brengen

Nu ik terugdenk aan waar het allemaal begon, realiseer ik mij dat ik eigenlijk al heel lang in disbalans was. Al op jonge leeftijd voelde ik mij anders.  Wat was er met mij aan de hand? Ik kan er nu, vele tientallen jaren later, pas antwoord op geven. Wist ik toen maar wat ik nu allemaal weet.

In 2009 raakte ik zwanger van mijn eerste zoon en de hormonen gierden letterlijk door mijn lijf. Mijn man heeft heel veel met mij te stellen gehad en veel geduld moeten hebben. Ik kon van het ene op het andere moment veranderen in een heks en mijzelf volledig verliezen.

Twee jaar lang ben ik doorgegaan met, waarvan ik dacht, de juiste keuzes maken. Maar ik raakte mezelf volledig kwijt en ging continu over mijn eigen grenzen heen. Ik was uitgeblust, uitgeput, had negatieve gedachten (waarom ben ik hier nog) en als ik wakker werd leek het alsof ik niet geslapen had en was ik meer moe dan toen ik ging slapen. Ik was op, doodop en een burn-out was het gevolg.

Ik raakte in contact met een orthomoleculair therpeute en paste kleine wijzigingen toe op mijn levensstijl. Daarnaast liet ik mij iedere week masseren en knapte hier enorm van op, ik kon zo heerlijk ontspannen.

Het voelde alsof ik uit mijn dal omhoog klom, maar was dit ook echt zo?

Toen ik in 2016 wederom zwanger werd kwamen de klachten dubbel en dwars terug. Eén ding was voor mij duidelijk, dit waren hormoon gerelateerde klachten (PMS (premenstrueel syndroom)).

Francisca van den Berg kwam op mijn pad, dé hormoonexpert en ik ben haar “10-weekse reset-je-hormonen” methode gaan volgen en toepassen op mijn leven. Ik ben tot veel inzichten gekomen en dit heeft mij ontzettend geholpen en mijn ogen geopend.

Uit een dal klimmen doe je dus niet zomaar, het heeft mij vele jaren gekost en gaat met vallen en opstaan. Mede door de onwetendheid, onbekendheid en het taboe dat er op rustte heeft het bij mij lang geduurd om te zijn waar ik nu ben, maar dit hoeft niet (meer) zo te zijn.

 

 

 

Het onderwerp is bespreekbaar, de kennis, de ervaring, de handvatten, kortom alle elementen om jou te helpen heb ik in huis. Het hoeft geen maanden of jaren te duren.

Hoe ik mijzelf ontwikkeld heb en de weg die ik bewandeld heb om te komen waar ik nu ben, maar ook waarom en hoe ik jou kan helpen vertel ik je graag.

Tijdens het ontvangen van de ontspanningsmassages heb ik ervaren hoe fijn ik mij voel, een gelukshormoon wordt aangemaakt en dit gevoel wilde ik graag ook aan anderen geven. In 2015 heb ik de opleiding tot masseuse afgerond. Naast het behalen van dit diploma heb ik specialisaties behaald in hotstone-, bamboe- en bindweefselmassage. Ontspanning is één maar bindweefselmassage is ook ontzettend belangrijk voor je ‘binnenkant’. Het bevordert je doorbloeding, voert afvalstoffen af en heeft nog vele voordelen meer. Neem hiervoor een kijkje bij massages.

Na de “10-weekse reset-je-hormonen” methode was ik zo ontzettend enthousiast geworden. Door de aanpassingen die ik deed in mijn levensstijl merkte ik dat ik veel beter in mijn vel kwam te zitten. Ik wilde hier nog meer over weten, mijzelf specialiseren en heb hierdoor de keuze gemaakt om de vakopleiding “Reset je hormonen” te volgen. Wil je hier ook meer over weten? Neem een kijkje op de hormonen pagina.

Op deze site vind je de mogelijkheden die ik jou bied om weer in balans te komen én te blijven, van binnen én van buiten.

“Door de kracht van binnen, straal je van buiten”

Ook jíj kunt weer in balans komen en je gelukkig voelen. En ik ga je daarbij helpen!

Xx Judith

Juud Moment massage en hormoon balans4

“It’s not about ‘having’ time. It’s about making time”

– Judith van Bentem –

Neem contact op

Juud Moment massage en hormoonbalans1

Bedrijfsgegevens

Moment Massage & Hormoon Balans
06 – 34 34 42 73
info@momentmassage.nl

Damstraat 7
4001 KZ Tiel

KvK nr: 69242747